loading
close
Loading.. new window reload
NL UK
Filosofie

Sportinstituut Souwer is opgericht vanuit de filosofie dat elk mens meer kan bereiken vanuit een gezond lichaam en een gezonde geest. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn beiden te trainen en vergen discipline, uithoudingsvermogen en geesteskracht. Zaken die in het dagelijkse leven ook vereist zijn. De lessen bij Sportinstituut Souwer vinden hun oorsprong in sporten als kickboksen, boksen, judo, karate en jiujitsu. Sporten waarbij discipline, samenwerking en geestelijke fitheid centraal staan.
Iedereen in de leeftijd vanaf 6 jaar die grenzen wil verleggen en samen met anderen op sportieve wijze bezig wil zijn is welkom bij Souwer.

Erkend Trainingscentrum

Onze instructeurs zijn gediplomeerd, als sportschool zijn wij aangesloten bij:

LOOT JSF
Contact
Contact
Openingstijden
Maandag9.00-22.00 uur
Dinsdag9.00-22.00 uur
Woensdag9.00-22.00 uur
Donderdag9.00-22.00 uur
Vrijdag9.00-22.00 uur
Zaterdag10.00-14.00 uur
Zondag10.00-15.00 uur
emailformulier

Henri van Opstal, Sportschool kickboxen fitnes

Henri van Opstal

Henri van OpstalHenri van Opstal beoefend het boksen, kickboksen en judo sinds hij zeven jaar oud is. Zijn liefde voor deze sporten is hem met de paplepel ingegoten en is in de familie inmiddels 3 generaties overgegeven van vader op zoon.

Henri neemt deel aan de opleiding assistent kickbokstrainer om hetgeen hij in zijn lange carriere heeft geleerd theoretisch te onderbouwen.

“De sport heeft mij geleerd dat je alles kunt worden wat je jezelf voor ogen stelt, als je er maar in gelooft. Dit is in ieder geval een denkwijze die ik de mensen die komen trainen voor wil houden bij het halen van gestelde resultaten”.

Follow Andy Souwer
Laatste Nieuws
Agenda
Partners
Q-dance

Souwer Sports Official Sponsor

Souwer Sports Official Sponsor

Souwer Sports Official Sponsor

Souwer Sportswear Sponsor